ACCENT ADVERTISING, AGENTIE DE PUBLICITATE CLUJ NAPOCA
PRODUCTIE PUBLICITARA CLUJ NAPOCA
  • Banner #2

     

     

  • 1
  • banner 3

  • banner 4

  • banner 5


Despre noi

Accent Advertising este o agentie de publicitate full service din Cluj Napoca, formata dintr-o echipa de profesionisti pregatita in orice clipa sa vina in ajutorul dumneavoastra cu cele mai bune solutii de publicitate Cluj pentru a dezvolta si promova afacerea dumneavoastra. De asemenea suntem o agentie publicitate Cluj dedicata clientilor din Romania si nu numai, care vine in sprijinul dumneavoastra cu o gama diversificata de produse si servicii de publicitate, adresandu-se in special companiilor, managerilor, investitorilor sau antreprenorilor din orice domeniu de activitate, dornici sa inceapa o afacere sau sa-si dezvolte afacerea intr-un anumit domeniu la nivel inalt.
 
Succesul serviciilor oferite de Accent Advertising se datoreaza in primul rand echipei de profesionisti in publicitate, echipa formata din oameni tineri, cu studii in domeniu, talentati si pasionati de ceea ce fac, pentru care publicitatea inseamna un mod de viata. Specialisti in strategii de marketing si media planning, designeri, copywriteri - impreuna formeaza o echipa puternica, care isi foloseste talentul si indemanarea pentru a da clientilor sai cele mai bune sugestii si solutii in servicii de publicitate.
Creativitatea, flexibilitatea si dinamismul sunt cuvinte cheie ce definesc echipa Accent Advertising.

Creativitate: sa inventezi vehicule pentru tinuturi in care nu exista drumuri, sa transformi in porti usile inchise, sa descoperi fata ascunsa a lucrurilor de fiecare zi. Creativitatea este mai mult decat o stare, este un mod de a fi.

Flexibilitate: noul este ingredientul obligatoriu al creativitatii. Capacitatea de a ne adapta particularitatilor fiecarui proiect este la fel de naturala si fireasca precum zborul fluturelui.

Dinamism: ritmul trepidant al lucrarilor ce se succed cu repeziciune si dinamismul impus de termenele scurte de predare nu reusesc sa tulbure zborul gratiosului fluture, constient de importanta misiunii sale.


Agentie Publicitate Cluj Napoca - Materiale Publicitare Cluj - Printuri Indoor - Web DesigN Cluj - Print Outdoor - Reclame Luminoase Cluj - CONFECTII METAL - CONFECTII LEMN - CONFECTII MASE PLASTICE - AMBALAJE - ETICHETE 2D/3D - INSIGNE - PRELUCRARE POLISTIREN - LITERE POLISTIREN